Bine de știut încă de la început:

Vă rugăm să citiți aceste condiții (între noi fie vorba, nu ne plac condiționările de vreun fel) și termeni cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții ale site-ului si pentru a beneficia de serviciile și produsele noastre. Prin utilizarea site-ului în continuare și/sau prin plasarea unei comenzi pe site, vă exprimați acordul cu acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui site, atunci vă rugăm sa nu accesați site-ul sau să utilizați serviciile.

 

 1. Definirea termenilor
 • Kredenz – este denumirea comercială a SC Kredenz Foods SRL, persoană juridică cu sediul social în București, Strada Știrbei Vodă nr. 2, bloc 1, scara 4, et 1, ap 114, sector 1, având numar de ordine în Registrul Comerțului J40/1254/2018 și CUI 38778051. Kredenz administrează acest site și pe tot teritoriul lui, termenii “vânzător”, “noi”, “nostru” se referă la Kredenz Foods SRL.
 • Cumpărător și client – sunt apelativele pe care le vom folosi mai jos, când ne vom referi la dumneavoastră – oaspetele nostru.
 • Prin plasarea unei comenzi pe acest site, deveniți client al SC Kredenz Foods SRL.
 • Bunuri, servicii și produse – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele şi serviciile menţionate pe website şi în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.
 • Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile şi Serviciile şi Cumpărătorul este de acord sa primească aceste Bunuri şi Servicii şi sa facă plata acestora.
 • Drepturi de proprietate intelectuală –  S.C. Kredenz Foods SRL este administratorul site-ului şi beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislaţiei române şi internaţionale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustraţii, design-uri, fotografii, clipuri audio/video și altele, sunt proprietatea Kredenz Foods SRL.
 • Cont – modulul din Site format dintr-o adresă de e-mail și o parola care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client și istoricul acestuia în Site (Comenzi, facturi fiscale, etc). Acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului.
 • Contract– reprezinta contractul la distanţă încheiat între Vânzător şi Client, fără prezenţa fizică  a acestora, prin intermediul Site-lui, ca urmare a acceptării unei Comenzi plasate de Client pentru a beneficia de un anumit Serviciu.

2. Date de identificare ale firmei

 • Denumirea societății: Kredenz Foods SRL
 • Sediul social: Strada Știrbei Vodă nr. 2, bloc 1, scara 4, et 1, ap 114, sector 1, București
 • Cod unic de inregistrare: 38778051
 • Număr de înregistrare la Oficiul National al Registrului Comerțului: J40/1254/2018
 • Telefon:0730790448
 • Adresa de e-mail de contact: contact@kredenz.ro
 • Cont Bancar deschis în lei:  RO84INGB0000999907613608 la ING BANK

3. Drepturile și responsabilitățile clientului:

 • Clientul se obligă să respecte termenii acestui contract, legislația existentă în România la momentul începerii derularii acestui contract și pe cea valabilă ulterior.
 • Clientul se obligă să efectueze în condiții legale plata Comenzii, inainte sau la livrare, în funcție de modalitatea de plată aleasa de acesta la momentul solicitarii Comenzii.
 • Kredenz onorează comenzile primite de la cumpărători în limita disponibilităţii şi în condiţiile în care au fost acceptate Termenii şi condiţiile generale ale site-ului, care sunt obligatorii şi necesare pentru plasarea unei comenzi.
 • Clientul are dreptul sa se retraga din contract, respectiv să returneze un produs, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia lui. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din contract.
 • Clientul se angajează să furnieze date la zi, complete și corecte despre cumpărături și cont pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru.
 • Puteți parcurge oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor din această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și Condiții prin postarea actualizărilor și a modificarilor site-ului nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea în continuare sau accesarea site-ului după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.

4. Drepturile și responsabilitațile vânzătorului:

 • Kredenz își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prețurile produselor aflate în magazinul virtual. Modificările respectă legislația în vigoare și sunt valabile începând cu data postării acestora pe site și nu influențeaza comenzile plasata înaintea aceste modificări.

5. Politica de livrare:

 • Pentru comenzile livrate în aria orașului București, produsele vor fi livrate prin curieri proprii, în sistem door-to-door.
 • Pentru comenzile livrate în restul țarii, produsele vor fi livrate printr-un serviciu de curierat extern.
 • Zilele în care se efectueaza livrarile în București sunt marți pentru comenzile plasate până duminica la ora 23:59, respectiv vineri pentru comenzile plasate până miercuri la ora 23:59.
 • În restul țarii, produsele vor fi livrate prin curier extern.
 • Pentru comenzile din București, cu valoare de peste 129.99 lei, livrarea este gratuită. Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 129.99 lei, costul livrării este de 20 lei.
 • Pentru comenzile din restul țării, costul livrării este de 30 lei.

6. Politica de plată și facturare:

 • Prețurile produselor afișate pentru fiecare produs în parte, conțin TVA, respectă legislația în vigoare și sunt aferente prețul per unitate de măsură, de exemplu: borcan de 196 grame, vid 250 grame, sticla 275 ml etc.
 • Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați pe site-ul nostru. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulăm cantitățile cumpărate pe persoană, pe gospodărie sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate sub același cont de client, același card de credit și/ sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/ sau de livrare. În cazul în care efectuăm modificarea sau anularea unei comenzi, este posibil să încercăm să vă informăm contactând adresa de e-mail și/ sau adresa de facturare/ numărul de telefon furnizat la momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a anula sau de a interzice comenzile care, în opinia noastră, par a fi plasate de către dealeri, alte magazine sau distribuitori.
 • Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru produsele livrate conform condițiilor prevăzute în Comandă, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia în vigoare. Factura va fi înmânată la livrare de către curier.
 • Cumpărătorul poate achiziționa produsele de pe site, doar plasând o comandă online. Imediat după plasarea comenzii, cumpărătorul va primi o confirmare pe adresa de e-mail furnizată. Este posibil ca unele comenzi sa nu poată fi onorate, caz în care Kredenz va anunța atât telefonic, cât și pe mail acest aspect și va oferi Cumpărătorului tot suportul și informațiile necesare pentru a putea beneficia de produsele dorite.
 •  În București și Ilfov, livrarea se face prin curieri proprii, iar plata comenzii se poate realiza doar prin card bancar, în momentul plasării comenzii.
 •  În restul țarii, livrarea se face prin serviciu extern de curierat și plata comenzii se poate realiza atât prin card bancar, în momentul plasării comenzii, cât și ramburs, la primirea coletului.
 • Entitatea autorizată să presteze servicii de stocare a datelor de card este EuroPayment Services SRL, societate constituită și care funcționează conform legislatiei din Romania, înregistrată în Registrul Comertului cu nr. J40/9950/2006, Codul de identificare fiscală, CUI RO18773866. În anumite cazuri, pentru menținerea securității tranzacțiilor, la înregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita să autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale în cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

7. Primirea produselor comandate:

 • În București, zilele în care comenzile efectuate în magazinul nostru sunt livrate sunt marți, în cazul comenzilor plasate până duminica la ora 23:59, respectiv vineri, în cazul comenzilor plasate până miercuri la ora 23:59.
 • Intervalul orar în care se va livra comanda dvs este 9.30-16.30, la adresa menționată în formularul de comandă. Există și varianta de a primi produsele în intervalul 19-21. Dacă preferați această variantă, vă rugăm să specificați în formularul de comandă, în fereastra “observații”. În cazul în care cumpărătorul nu poate prelua coletul, în ziua stabilită, livrarea lui se va amana pentru urmatoarea zi dedicată livrărilor.
 • La primirea produselor, cumpărătorul va semna pentru primirea produselor conform cu factura însoțitoare. Reclamațiile ulterioare cu privire la cantități eronate sau produse lipsă, nu vor mai fi luate în calcul. În cazul în care se observă după momentul primirii comenzi, produse avariate, lovite, sparte etc, vă rugăm sa ne contactați în termen de 24 ore pentru înlocuirea produselor.

 

8. Informatii despre produsele / serviciile comercializate pe site

 • Produsele comercializate în magazinul virtual sunt realizate artizanal și greutațile aferente lor afișate au caracter informativ. Prețul final va fi calculat în raport cu greutatea faptica a produsului.
 • Produsele pe care le comercializăm sunt realizate în loturi mici și stocurile pot fi epuizate rapid. În cazul în care nu putem onora comanda, Kredenz va contacta cumpărătorul în cel mai scurt timp și îi va comunica situația.

9. Politica de returnare a produselor:

 •  Produsele disponibile în magazinul online sunt alimentare/perisabile astfel încât sunt exceptate de la dreptul de returnare conform legislației în vigoare, O.G 34/2014 și
  returnarea produselor în cele 14 zile calendaristice nu este posibilă. Kredenz vă stă la dispoziție prin toate canalele de comunicare, pentru a vă oferi lămuriri și sesizări referitoare la produsele comercializate și la comenzile efectuate. În măsura posibilului suntem deschiși să venim în întâmpinarea oricărei solicitări întemeiate. La primirea comenzi, cumpărătorul va verifica conținutul coletului şi se va asigura că produsele corespund cu cele înscrise pe factură. În cazul în care se observați orice neregulă, vă rugăm să ne contactați cât de repede pentru soluționarea situației.

10. Limitarea responsabilitatii

Nu garantăm că folosirea site-ului nostru va fi neîntreruptă, protejată în fața atacurilor cibernetice, sau fără erori. Nu garantăm că rezultatele obținute prin utilizarea site-ului și magazinului virtual, vor fi corecte și lipsite de erori de natura umană sau digitală.

Close Menu
×