Produsele din Kredenzul nostru pot aduce o notă și un gust aparte oricărui tip de eveniment sau întîlnire. Oferim preparate și meniuri potrivite pentru mic dejun și brunch, degustări de vin sau întâlniri private. Contactează-ne pentru a stabilii toate detaliile în funcție de natura evenimentului. 

mail: contact@viscrifarm.ro

telefon: 0730790448

 

Coș cu specialități transilvănene - gemuri și dulceață

Coșul conține următoarele specialități transilvănene: dulceață de afine, dulceață de nuci verzi, gem de mure, gem de zmeură, gem de rubarbă, gem de căpșune, gem de coacăze roșii, gem de coacăze negre, miere de tei, suc de mere.

Coș cu specialități transilvănene - mare

Coșul conține următoarele specialitați transilvănene: vin organic Hereditas - crama Senator, suc de mere de la Mălâncrav, brânză maturată cu cărbune, brânză maturată cu busuioc, brânză maturată cu piper verde, brânză de burduf, cașcaval afumat, cârnat crud-uscat Bazna, cotlet de porc Bazna, ceafă de porc Bazna, zacuscă de vinete, zacuscă de ardei copți, zacuscă de păstrăv, gem de zmeură, gem de rubarbă, dulceață de nuci verzi, miere de tei.

Coș cu specialități transilvănene - mic

Coșul conține următoarele specialități transilvănene: vin organic Hereditas - crama Senator, brânză maturată cu busuioc, cârnat crud-uscat Bazna, cotlet de porc Bazna, zacuscă de vinete, gem de zmeură, gem de rubarbă.

Pentru a comanda coșurile cu specialități transilvănene sau pentru o ofertă personalizată, vă rog să ne contactați la contact@viscrifarm.ro sau la numărul de telefon 0730790448. 

Close Menu
×